Λεπτομερές Ιστορικό

img7940359

 

 

 

 

 

 

 

To 1909 η εταιρία Mills Novelty αποφάσισε να μετατρέψει τον αρχικό σχεδιασμό του «Liberty Bell». Πρόσθεσε 10 νέα σύμβολα φρούτων σε κάθε τροχό και επίσης έκανε το μηχάνημα πιο συμπαγές ετσι ώστε να είναι πιο εύκολο στην μετακίνηση και στην εγκατάσταση.Αυτό το νέο μηχάνημα που το ονόμασε »Operator Bell».Είχε μεγάλη επιτυχία και με το πέρασμα του χρόνου έγινε διασημότερο από «The Liberty Bell» καθώς μεγάλο ρόλο έπαιξαν τα φρούτα που απεικονιζόντουσαν σε κάθε τροχό.

Κίνημα αντί-κουλοχέρηδων.
Την δεκαετία του 1910 εμφανίστηκε και το κίνημα για την καταπολέμηση των Κουλοχέρηδων.Το 1909 το Σαν Φρανσίσκο τους απαγορεύει.Ένα χρόνο αργότερα και η Νεβάδα και το 1911 το υπόλοιπο της Καλιφόρνιας.
Εκείνη την εποχή έσπαζαν τους Κουλοχέρηδες με σφυρί,τους έκαιγαν και τους πέταγαν στην θάλασσα.

Η ανάπτυξη.
Παρά τον πόλεμο ενάντιων των Κουλοχέρηδων η βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών συνέχισε να αναπτύσσεται και ειδικά μετά την νομιμοποίηση του τζόγου στην Νεβάδα το 1931,πολλές εταιρίες εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση και ξεκίνησαν να κατασκευάζουν και να πωλούν Κουλοχέρηδες στα καζίνο της Νεβάδα.
Από το 1930 οι μηχανές κατασκευάζονται από ξύλο και προστίθενται νέες λειτουργίες όπως η επιλογή του παίχτη να διπλασιάσει τα κέρδη του με μια μαντεψια.Οι μηχανές εκείνης της εποχής είναι λιγότερο θορυβώδης και αναφέρονται ως «Silent Bell(s)».

Η ηλεκτρονική εποχή.
Την δεκαετία του 1960 έγινε η επόμενη επανάσταση στα παιχνίδια που πλέον χρησιμοποιούσαν ηλεκτρονικούς μικροεπεξεργαστές για τον καθορισμό της επιστροφής κερδών.
Οι κουλοχέρηδες είχαν μεγαλύτερά δοχεία αποπληρωμής κερμάτων (HOPPER),περισσότερους τροχούς(REELS) και μεγαλύτερα jackpot.
Από το 1975 υπάρχουν και video slots στο Λας Βέγκας τα «Fortune Coin».
Τα video slots εξαπλώθηκαν σταδιακά αν και στην αρχή δεν ήταν αποδεκτα στην αγορά επειδή ο παίχτης αμφέβαλε για το αν θα μπορούσε να φέρει το jackpot επειδή δεν έβλεπε την κίνηση των τροχών.
Το 1980 εισέρχονται στην αγορά τα »video poker» όπου έκαναν και θραύση.
Σήμερα αν και τα σύμβολα είναι τόσα πολλά ακόμα κυριαρχούν τα φρούτα,οι καμπάνες,τα μπαρ και τα το παραδοσιακό τυχερό νούμερο 7.

Τα σχόλια είναι κλειστά.